Open plekje Klas op Wielen Alkmaar

2020 open plekje

Wij, de Klas op Wielen in Alkmaar hebben een open plekje voor jou! Heb jij een (meervoudige) beperking en ben je tussen de 0 en 5 jaar oud? Kom dan eens een keertje vrijblijvend bij ons spelen. En neem je pappa en mamma of je verzorgers gezellig mee. Wij zijn een Samen naar School klas, waarvan er nu 35 zijn in Nederland, een mede initiatief van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

www.nsgk.nl

Onze lokalen bevinden zich in basisschool het Kompas in de wijk het Rak in Alkmaar. Tien minuutjes lopen van de Rekerhout en de Mare.
Wij vinden het belangrijk dat je je veilig voelt en dat je samen met ons en je ouders/verzorgers alle ontwikkelings kansen krijgt. We werken samen met de basisschool en sluiten aan bij jou eigen leeftijdsgroep, zodat je meegroeit in de school. Hoe we aansluiten bekijken we samen. Waar beleef je het meeste plezier aan? Waardoor worden je ontwikkelings kansen vergroot?

Wij bieden veilige zorg, kijk gerust eens rond op onze website.

Neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bel met 072-2204609 en vraag naar Dianne of Annemieke.

Tot snel!

Groetjes van ons allemaal.